12 Jaar de YogaStudio! Tijd voor iets nieuws!

DE RUPS

Op onze eerste flyer (12 jaar geleden) stond een afbeelding van een mooie rups. Destijds vonden we dit een mooi symbool voor onze Studio. Een rups is in staat zich te ontwikkelen en te transformeren. De rups overstijgt zichzelf letterlijk op het moment wanneer hij een vlinder wordt.
Dit is altijd onze intentie geweest. Niet alleen voor onszelf maar ook voor jullie.  Wij geloven in het potentieel dat in een ieder van ons aanwezig is. En om een werkelijke transformatie te bewerkstelligen moeten we echt gaan leven vanuit onze potentie. We zijn zoveel meer en groter dan we denken.

DE COCON

Wanneer de rups in de cocon is, sluit hij zich helemaal af van zijn buitenwereld.  Hij keert zich volledig naar binnen om zijn potentieel te bereiken. Deze periode herken je misschien ook. Je bent in een transformatieproces van het oude naar het nieuwe. Het oude past je niet meer en het nieuwe is nog niet gemanifesteerd. Je tast als het ware in het donker.
Hier hebben we twee keuzes; 1. we geven het op en nemen het oude voor lief.  2; Er is een diep innerlijk weten en vertrouwen dat ook al is het niet comfortabel, het allemaal goed komt en houden onze koers voor ogen.
De rups heeft van te voren geen idee hoe lang zijn transformatie proces zal duren. Wanneer we uit onze “alledaagse” wereld stappen en naar binnen keren kunnen we een oneindige ruimte in onszelf gaan ervaren. In die oneindige ruimte ben je No-Body, No-Thing en No-Time. Je bent in het oneindige veld van ongekende mogelijkheden. Dit is het veld waarin alles in potentie aanwezig is. Hier kun je selecteren wat je wilt manifesteren, wat je wilt worden. Of zoals de rups om jeZELF te overstijgen.

DE VLINDER

De vlinder is vergeten wie hij was als rups. Anders zou hij nooit hebben kunnen transformeren.  Laura en ik zijn begonnen met Yoga om meer vrijheid te ervaren en te worden wie we in essentie zijn. Wij zijn er onbevangen ingestapt en zijn bereid om steeds te vragen: Is dit WAAR? Is dit wat ik voel en denk werkelijk waar? Is dit wie ik in Essentie ben?
In het proces van transformatie hebben we zelfs Yoga waar het allemaal mee begon los gelaten.  Bowspring kwam op ons pad en we voelen dat we deze weg verder willen bewandelen.  De Yogalessen worden inmiddels gegeven door Sanne Mahieu en Astrit Verstijnen.
We zijn blij dat we nu als Studio een divers aanbod bieden met lessen die bijdragen aan meer vrijheid, gezondheid en leven vanuit essentie.

EEN NIEUWE NAAM!

Dit vraagt een nieuwe koers voor onze Studio. En ook een nieuwe naam! De YogaStudio dekt voor ons de lading niet meer, omdat we inmiddels veel meer bieden dan Yoga! Daarom gaan we dit jaar langzaam aan onze naam veranderen in:

5 maart zijn we jarig, en dat willen we vieren!

Maandag 5 maart 2018 is het 12 jaar geleden dat we de deuren van onze Studio openden, en dat willen we met jullie vieren.  We nodigen jullie uit om morgen naar een van onze lessen te komen waarna er iets feestelijks, gezonds en lekkers zal zijn na de les.
Welke lessen er morgen zijn vind je hier.

12 onweerstaanbare aanbiedingen!

En om in de feeststemming te blijven zullen we in de maand Maart 12 onweerstaanbare fijne aanbiedingen doen! Dus hou ons in de gaten op Facebook en via de nieuwsbrief!

onweerstaanbare aanbieding #1

Kom deze week (5 Maart t/m 11 Maart) naar een van onze lessen en dan krijg je er een extra gratis les bijgeschreven op je account!
Ben je nieuw en wil je een proefles volgen en een extra gratis les ontvangen?  Klik dan hier 

En natuurlijk willen we jullie via deze weg bedanken voor het vertrouwen wat jullie gehad hebben in ons en de Studio!

Hartegroet,
Petra Kool & Laura Pijnenborgh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *