Neem een 10 daagse vakantie van je ongezonde voedingsgewoonten

Doe je mee?

 

Geef je lichaam een 10 daagse retreat waarin het zich kan voeden op celniveau met superfoods en kan ontgiften van zware metalen die opgeslagen zijn in vetcellen, geef je darmen rust en de kans om zich te reinigen van o.a. parasieten en toxines. Door je lichaam 10 dagen te baden in voeding met de juiste  bouwstenen die het lichaam nodig heeft, maar die we niet uit onze dagelijkse “bewerkte’ voeding halen, kan het zichzelf herstellen en opladen.

Ontstekingen en vet.

Vaak zijn we gericht op het verliezen van vet. En gaan we een dieet volgen. Meestal heeft dat snel resultaat, maar vliegt het vet er ook weer net zo snel aan.  Hoe is het mogelijk denk je? En je doet opnieuw een poging.. Zo ontstaat er een jojo effect waar je gefrustreerd van raakt.

wat is de functie van vet?

 Het lichaam probeert ons atlijd te beschermen en streeft naar een staat van balans en harmonie. Maar als het lichaam langere tijd ‘aangevallen” wordt door stress  door onze voeding, vervuiling, straling en emotionele/fysieke omstandigheden, zal het maatregelen treffen om zichzelf en de vitale delen te beschermen.
En van de beschermingsmechanismes van het lichaam is het aanmaken van vetcellen!!! In de vetcellen slaat het toxines op zodat deze zo min mogelijk schade richten aan de vitale delen en andere cellen. Wanneer er ontstekingen zijn in het lichaam, en ja de meeste mensen hebben ontstekingen in het lichaam zonder dat ze het weten, maakt het lichaam als beschermingsmechanisme ook vet aan.
Dus wat als we ons niet richten op het VET kwijt raken maar in plaats daarvan kijken naar hoe we het lichaam in een optimale balans kunnen brengen? Hoe we ontstekingswaarden omlaag kunnen brengen en hoe we ons lichaam kunnen voorzien van de bouwstenen die het nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren?
Dat zou betekenen dat we gaan samenwerken met het lichaam en dat je zelf gaat zorgen dat het lichaam zich niet steeds hoeft te verdedigen tegen de aanvallen die het iedere dag  krijgt!
Dit vraagt een andere manier van kijken naar  voeding en waarom je toch steeds kiest voor de voeding waar je verslaafd aan bent.
Een van de redenen kan zijn omdat je lichaam uitgehongerd is! Het heeft de hele tijd honger naar echte voeding, het schreeuwt er zelfs om. En wat geven wij het? Meestal koolhydraten, suikers of andere bewerkte voeding. Die instant de bloedsuikerspiegles omhoog brengen zodat het lichaam een tijdelijke quick fix ervaart.
Mijn ervaring is tijdens de 10 daagse vakantie/transformatie die ik genomen heb, om van mijn koolhydraten/suiker voedselverslaving af te komen is, dat door echte hoogwaardige super voeding toe te voegen, ik geen cravings meer had! Ik voelde me echt voldaan en gevoed. En daardoor ontstond rust in mijn lichaam en in mijn hoofd. En doordat mijn lichaam niet meer hoefde te vechten tegen alle aanvallen, maar de supervoeding direct kon opnemen, kreeg ik veel meer energie en helderheid.

Hoe werkt de 10 daagse vakantie/transformatie?

Tijdens deze 10 dagen ga je je lichaam dus “echt” voeden met supervoeding die biologisch, raw, plantaardig (vegan), glutenvrij, suikervrij en van een hoogwaardige kwaliteit zijn.

Tijdens de 10 dagen neem je 3x per dag supllementen zoals amino-proteines (plantaardig) en cracked cell chlorrela tabletten. Daarnaast drink je 3x per dag een groene shake op basis van superfoods.
Daarnaast kun je 3x per dag een zogenaamde flexmaaltijd eten. Hierbij kunnen we je een advies geven wat bij jouw situatie het beste aansluit.
In de avond drink je een aphothecherry drankje, dit bevat veel anti-oxidanten en bevorderd de aanmaak van melatonine wat zorgt voor een goede nachtrust.
Wanneer je kiest voor de 10 day transformation cleanse dan neem je ook nog black walnut supplementen (voor de reininging van de darmen) en een mineralencomplex.

Hoe wij je kunnen helpen tijdens deze 10 dagen en daarna?

  • We kijken met je mee welke flex foods je eet tijdens deze 10 dagen.
  • Online support via een gesloten facebook groep
  • En je ontvangt een 50 euro korting op de 10 daagse vakantie/transformatie.
Heb je zin gekregen om je lichaam een 10 daagse vakantie te geven? Of heb je zin om je fit en vitaal te voelen? Of om nog net voor de zomer nog wat kilo’s kwijt te raken? Of om meer spiermassa te ontwikkelen? Of misschien wil je een stevigere huid? Of misschien wil je een mooie glow” hebben waardoor iedereen vraagt: wauw wat zie jij er goed uit?

Als je dit wel ziet zitten, neem dan contact met ons op via onderstaand contact formulier voor meer informatie

!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *