Over de 10 daagse transformatie detox.

Zoals we al schreven in de vorige blog zijn we heel enthousiast over de 10 daagse transformatie. We gebruiken hiervoor producten van Platinum Health Europe. Allemaal organic en plantaardig. Op deze pagina lees en zie je meer over het bedrijf Purium, wat in Europa Platinum Europe heet. Waarom het een goed idee is om een 10 daagse vakantie te nemen van je “slechte” voedingsgewoontes lees je hier

Het begint met 10 dagen

producten die je neemt tijdens de 10 daagse transformatie!

Je begint de dag met het nemen van supplementen Cracked cell Chlorella en MAP  Deze 2 supplementen neem je  3x per dag. In de onderstaande video’s leer je meer over de werking van deze supplementen.

 

de groene shake

3x per dag neem je een superfood power shake. In Europa heet deze shake Hippocrates en kun je kiezen uit 2 smaken: naturel en cherry.
Een andere shake waaruit je kunt kiezen is L.O.V.E supermeal.

apothecherry voor het slapen gaan

Voor het slapen gaan drink je een glas apothecherry.  Apothecherry zit boordevol antioxidanten en zorgt voor een goede nachtrust.

Ben jij klaar voor 10 transformerende dagen? En wil je direct bestellen en 50 euro korting ontvangen op jouw 10 daagse transformatie of op producten?

giftcard & bestellen & 50 euro korting

Er zijn 2 verschillende 10 daagse transformaties. De gewone 10 daagse en de 10 daagse transformation cleanse. Aan de cleanse zijn 2 producten toegevoegd: Black walnut plus en Ionic Elements.
De 10 daagse met cleanse kost 338,-euro inc. btw en excl. verzendkosten. De 10 daagse zonder cleanse kost  262,50 incl. btw en  excl. verzendkosten.
Je krijgt van ons onderstaande giftcard code waarbij je 50 euro korting ontvangt op je bestelling.

Ga naar: www.platinumeurop.biz/blissis  En voer in bij: redeem giftcard de code: blissis
Met deze code (blissis) ontvang je 50 euro korting op je eerste bestelling.
Wij begeleiden je graag tijdens jouw 10 daagse transformatie en horen graag van je wanneer je begint.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *