de Studio – Het huis van groei

Nieuw in de studio!

Vanaf nu zul je meerdere lessen, workshops, events en docenten in de studio aantreffen. Zefstandig ondernemers wiens passie het is jou te inspireren en begeleiden op je eigen weg naar meer gezondheid, balans, heling, transformatie, vrijheid, lichtheid, plezier in je leven. Zodat je kunt leven vanuit je hart en voluit in je kracht kunt staan.  Op 27 oktober tijdens de ervaringsdag in de Studio kun je kennis maken met onze nieuwe huisbewoners 😉 en meedoen met lessen/workshops. Het programma van deze dag vind je hier

Things to do in the Studio

Naast de bestaande lessen (Yoga, Bowspring en Zwangerschapsyoga) die wij aanbieden via deze site, is er nog veel meer te beleven in de Studio:

Yoga met Mark

EASY GENTLE YOGA & YOGA NIDRA LESSEN DEN BOSCH

Elke vrijdag avond geeft Mark van de Leur yogalessen in de studio. Deze avonden staan in het teken van Easy Gentle Yoga en Yoga Nidra en eindigt met  Soundhealing. Even de week loslaten en fris het weekend in. De lessen zijn van 19:20 tot 20:35. Er zijn wel beperkte plaatsen beschikbaar voor deze avond en over het algemeen zijn ze snel volgeboekt.
Meld je aan via deze link:

https://www.yogamark.nl/contact

Vroeg in de ochtend, middag en avond verzorgt Mark 1 op 1 begeleidingen in onze studio. Een opmaat gemaakt programma speciaal voor jou wensen en behoeftes op het gebied van Yoga Nidra, Mindfulness, meditatie en persoonlijke gesprekken.

Via deze link kan je heel makkelijk een intake afspraak maken met Mark https://www.yogamark.nl/contact

Morning meditation circle op dinsdagochtend

Vanaf 23 oktober iedere dinsdagochtend geeft Patricia Panasri deze bijzondere lessen:

Start de ochtend goed met deze meditatie cirkel waarbij we lichaam en geest wakker maken voor de dag die komen gaat. Daarnaast is het een goede warming-up voor de Lunar Magic yogales die erna volgt!

De les staat volledig in het teken van de maan. Iedere les is gebaseerd op de maanstand van dat moment en sluit daarom naadloos aan bij onze gemoedstoestand.
🌙
Kom weer in contact met je vrouwelijke kant en omarm alle facetten daarvan. Leer hoe je mee kunt deinen op het ritme van de maan en je lichaam waardoor je meer harmonie zult ervaren in je leven, met je kinderen en zelfs in je werk.

We starten met het zetten van een intentie d.m.v. een korte meditatie waarna we via ademhalingsoefeningen en visualisaties aankomen bij het delen en luisteren naar elkaar. We sluiten af met een meditatie die lichaam en geest energie geeft zodat je de dag fris kunt beginnen.
🌙
Je hebt geen meditatie ervaring nodig. Meer informatie en aanmelden kan via deze link

Kundalini Yoga & Pilates door Yogastudio Adele

Op zondagochtend geeft Adele Kundalini Yogales en Pilates lessen in de Studio.
Wil je een keertje meedoen om te weten wat goed bij je past, Kundalini Yoga of Pilates? Meld je aan voor een vrijblijvende proefles. Je voelt dan zelf wat het doet voor je lichaam en geest. Beiden hebben hun eigen invloed.

Kundalini Yoga werkt heel direct in op zowel het zenuwstelsel als het klierensysteem van de mens, waardoor je het effect van de oefeningen meteen aan den lijve ervaart in de vorm van toegenomen ontspanning, vitaliteit en alertheid. Je kunt leren hoe je stress onder controle kunt krijgen, niet alleen op het fysieke maar ook op het mentale en spirituele niveau. En hoe je spanningen en ziektes in je lichaam al in een vroeg stadium kunt herkennen. Lees hier meer over de Kundalini yoga lessen.

Pilates is een trainingsmethode met oefeningen voor een mooi en sportief lichaam. Het bestaat uit grondoefeningen voor buik, billen, benen, rug en armen. Het zijn oefeningen die mentale vermogens gebruiken om de spieren te beheersen.  De nadruk van de methode ligt bij de spieren die ervoor zorgen dat het lichaam in de correcte balans staat en de wervelkolom ondersteunen. Pilates richt zich ook op een stevige en stabiele rug, daarom is het geschikt voor beginners en gevorderden maar ook mensen met rugklachten.
Lees hier meer over de Pilateslessen bij Yogastudio Adele.

Sister Shine! sacred Circles for women

Tatjana (Uma) Karniouchina uit Sweden geeft regelmatig Sisterhood circles en trainingen voor vrouwen  in de Studio.

Welcome to a ceremonial and sacred space for women!This is an initiative to open up space for women in Den Bosch area to meet in a healing circle. The invitation for us women to meet more authentic & connect in a deeper way than we normally do.

For who? Women that want to live an abundant, vibrant, joyful and free life. Reclaiming the true power and blessing of being a woman in this life. Connecting with your intuition, inner voice and hearts deepest desires. Expressing your truth, creativity, flow and unique gifts freely. For you that long for a deeper connection with self, meaning and a community of likeminded.

In this evening a blend of different healing tools from the Inca shamanic tradition will be offered. We will use breath, a guided meditation, easy movement, dance and elements from Earth used in a ceremonial way to help us transform situations in life that keeps us stuck, limited & small. Clearing and freeing stagnate energy in the system to create more space & beauty for you within to experience & express the life you always wanted.

Voor meer informatie over de Sister Cirkels  met Uma vind je hier

rots en water trainingen voor kinderen

Op maandag worden er Rots en Water trainingen gegeven voor kinderen in de Studio door Michelle van de Vel.

Rots en Water is een waardevolle, actieve én leuke training (7-13 jaar).
Belangrijke thema’s: stevig staan, lichaamstaal, zelfvertrouwen, positief denken, opkomen voor jezelf, concentreren, zelfverdediging, bewust ademen, zelfbeheersing, communiceren, samenwerken en ontspannen.
Rots staat voor IK kracht (zelfvertrouwen – weerbaarheid) 
Water staat voor WIJ kracht (contact maken – meebewegen).

Meer informatie over deze training kun je vinden via deze link 

 Sterke punten van training bij Stevig in je Schoenen:
– vrijblijvende proefles voor aanvang training
– kleine groepen (maximaal 10 kinderen) = persoonlijke aandacht
– 2 ervaren trainers begeleiden de groep (man – vrouw)
– 8 keer 70 minuten trainen (ouders / verzorgers trainen 2 keer mee)
– werkmap met concrete handvatten (veel foto’s)
– 75% actief oefenen – 25% praten
– wekelijks verslag over de mail van training voor ouders / verzorgers

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *