Studio

Wil jij weer ontdekken en voelen wie jij echt bent en wat jij nodig hebt?

In een maatschappij waarin alles steeds sneller gaat en er steeds meer van je gevraagd wordt bieden wij in onze lessen de gelegenheid om even stil te staan bij jezelf, je lichaam en dit moment. Om weer op adem te komen, bij jezelf en in verbinding met de wereld om je heen.

de Studio is een plek waar je even uit de drukte van alledag kunt stappen en waar je stilte kunt vinden, en tijd voor jezelf. Een plek waar warmte, rust, ruimte en aandacht is voor lichaam en geest en waar je van harte welkom bent!

Testomonial:

“Ik vind het heel bijzonder te lezen hoe jullie steeds bezig zijn met vernieuwing en verbetering.
Ik heb het jullie meen ik wel eens eerder gezegd: jullie lessen zijn voor mij altijd heel inspirerend
geweest.
Er was geen les waarvan ik huiswaards keerde zonder een nieuw inzicht of tenminste een geluksgevoel.
Altijd was er een “kadootje”;
Heel vaak was ik ook ontroerd.
Met betrekking tot yoga heb ik van jullie alles geleerd.
Ik heb een grote bewondering voor jullie toewijding,zorgvuldigheid en aandacht.
Die zijn werkelijk heel bijzonder.” – A van der Horst

Al 13 jaar lang is de Studio een studio waar dagelijks verschillende yogalessen worden aangeboden, en sinds 2016 ook Bowspring-lessen, op een enthousiaste en verantwoorde manier, door docenten die steeds zelf blijven bij leren en groeien.

Waar yoga niet alleen een lichamelijke oefening is maar waar de waarden en normen van de yoga traditie terug te vinden zijn in lessen, vormgeving, inrichting, producten, etc. In onze studio hebben wij gekozen voor natuurlijke en ecologische materialen zoals leemstuc, tadelakt en leemverf. Ook onze yogamatten zijn ecologisch. Materialen die ademen en bijdragen aan zowel lichamelijk als geestelijk in balans zijn.

Een studio waar ruimte is voor yoga in de breedste zin van het woord en waar er op een hedendaagse manier vorm wordt gegeven aan deze oude tradities die in deze tijd nog steeds actueel blijken.

We willen graag laten zien dat yoga niet alleen gaat over asana`s, adem en meditatie, maar ook over hoe je in het leven staat en omgaat met de wereld en de mensen om je heen.
Daarbij gaat yoga voor ons ook over lachen, plezier, liefde en avontuur.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *