Aandacht voor jou

Aandacht, zo belangrijk en zo essentieel! En toch.. vergeten we het vaak. Om aandacht te hebben voor wat nu plaats vind. Om aandacht te hebben voor je zelf. Het leven is altijd in beweging en vraagt veel van je, je smakt naar tijd, rust en verbinding met je zelf en de ander.

In onze lessen ligt de focus op volledig aanwezig zijn in je leven, ongeacht de omstandigheden. Met alle zintuigen het leven waarnemen en leven en doorademen. Thuis komen bij jezelf. Open hart, open aandacht, liefdevolle vriendelijkheid. Hoe meer we dit cultiveren in onszelf, hoe leuker het leven wordt en hoe leuker de wereld.

In onze individuele sessie is er alle aandacht voor jou!

individuele sessie met petra

In mijn individuele begeleiding richt ik me op het herstellen van de relatie met jezelf en het thuis komen in je lijf. Mijn visie is daarbij dat heling kan gaan plaats vinden als je volledig aanwezig  kunt Zijn in je leven en je lichaam. Mijn expertise en ervaring op het vlak van zelfheling deel ik graag  met vrouwen die de verbinding met zichzelf en hun lichaam zijn kwijt geraakt.  In mijn persoonlijke begeleiding richt ik me op vrouwen die door trauma, burn out of ziekte de verbinding met zichzelf en hun lichaam zijn kwijtgeraakt.

Lees hier Petra’s blog: 5 tips hoe om de relatie met jezelf te helen.

 

PRIJS: Introductie sessie 50% korting 37,50 euro.
Normale prijs: 75 euro per uur.
AANBIEDING:  5 sessies voor 300 euro ( 60 euro per sessie i.p.v 75 euro)

 

individuele sessie met laura

Laura richt zich op het begeleiden van vrouwen in de periode rondom zwangerschap & geboorte. In haar lessen, individuele sessies en workshops begeleidt zij vrouwen in de periode van kinderwens tot het 1e jaar na de bevalling,  op dat vrouwen in deze periode balans, ontspanning, kracht, vertrouwen en plezier kunnen vinden en behouden d.m.v Yoga, adem, meditatie, essentiële oliën, lichaamswerk & doula begeleiding.

PRIJS: 75 euro per uur.