Docenten

petra kool

” In mijn lessen nodig ik je uit om je hart te openen en te laten stralen. In de bowspring lessen geven we hier een fysieke expressie
aan door de ribbenkast in alle richtingen te openen. Het terug brengen van de natuurlijke curves in je lichaam zorgt voor dynamiek, vitaliteit en lichtheid.”

Petra Kool is gecertificeerd yogadocent, erkend Bowspring docent en mede-oprichtster van de YogaStudio. Ze heeft 12 jaar lang yogalessen gegeven en heeft zich  nu volledig gericht op het geven van Bowspring lessen en workshops.

Petra geeft de Bowspring lessen in de YogaStudio.

laura pijnenborgh

“Het kado van Yoga is voor mij dat het je kan leren aanwezig en in verbinding te blijven met jezelf en de ander, ongeacht de omstandigheden. Daardoor word je minder afhankelijk van de omstandigheden in je leven, maar kun je volop van het leven genieten en het leven ervaren zonder angst.”

Laura Pijnenborgh is gecertificeerd yogadocent, gecertificeerd zwangerschapsyogadocent en is aangesloten bij de Vereniging voor Yogaleerkrachten Nederland.
Laura is mede-oprichtster van de YogaStudio en geeft verschillende lessen voor vrouwen tijdens en na de zwangerschap zoals Zwangerschaps yoga, Mama & Baby Yoga en Herstel & Balans voor moeders.

Daarbij begeleid zij als Doula ouders op weg naar de bevalling en tijdens de geboorte.

SANNE MAHIEU

Mijn uitdaging vind ik in lessen leuk en toegankelijk maken voor iedere student. Yoga is niet ‘zweverig’ en je hoeft nergens aan te voldoen om met yoga bezig te zijn. Ik geloof oprecht dat yoga voor iedereen is, op welke manier je hier invulling aan geeft is aan jou. Belangrijk vind ik iedere student op zijn eigen manier te stimuleren en motiveren te ervaren wat yoga voor hen kan betekenen op het gebied van zowel fysieke gezondheid als mentale ontspanning.

 

Sanne Mahieu geeft verschillende hatha yoga lessen bij de YogaStudio. Ze is opgeleid door Ron van der Post en volgde Iyengar yoga verdiepingen trainingen bij David Jacobs.

astrit verstijnen

Yoga is een onderdeel van mijn leven, het geeft mij de mogelijkheid om beweging, adem en rust te combineren.
Door mijn dansachtergrond zit er altijd een flow in mijn lessen. Een opbouw met een duidelijk begin en eind. Ik hoop je binnenkort op de mat te ontmoeten.
Namaste _/|\_

Astrit Verstijnen (ja, echt Astrit met een t) is getrouwd, moeder van één zoon, woonachtig in Brabant, maar geboren in het midden van het land. Sinds haar jeugd koestert zij al de passie voor bewegen. Ze heeft op hoog niveau gedanst en ook dansles gegeven. Astrit beoefend ruim 15 jaar yoga, en werd er zo door gegrepen dat ze veel workshops is gaan volgen. De docenten die haar het meest geïnspireerd, gemotiveerd en gestimuleerd hebben zijn: Joice van Dulken, Katiza Satya en Mirjam van Heesewijk.  Inmiddels is Astrit gecertificeerd yoga docent (200 RYS) en wil  zij haar passie graag met je delen.

 

irene hendrix – Giandev kaur

“Kundalini yoga wordt ook wel de yoga van het bewustzijn genoemd omdat het je bewust maakt van je fysieke, mentale en emotionele gesteldheid en je helpt deze positief te beïnvloeden, niet alleen op je mat, maar ook in het dagelijks leven.

profiel foto Irene

 

Giandev geeft de Kundalini Yogalessen in de YogaStudio.

rian boons

Het leuke aan yoga is: je bent nooit uitgeleerd. Elke stroming, leer en persoon brengt technieken, inzichten en ervaringen die herkenbaar of juist vernieuwend zijn. Eigenlijk laat ik me het meeste inspireren door het ‘gewone leven’; de dingen die ik mee maak, de mensen die ik ontmoet…

RianRian Boons is gecertificeerd yogadocent.
Zij volgde de opleiding tot hatha yogadocent bij de Sichting Yoga en Vedanta in Doorn.

Rian geeft yoga basis lessen en de les yoga bij Burn-out.

In 2010 volgde zij de Anusara Yoga docentenopleiding bij Jayendra Hanley in Den Haag.
Rian volgt regelmatig workshops, lezingen en meetings gegeven door docenten uit binnen- en buitenland die diverse yogastromingen vertegenwoordigen.

 

Martine van Zon

Een passie, een levenswijze, een zienswijze, fysiek, mentaal,  energetisch, vanuit het hart, bevlogen…..yoga. De van jongs af aan aanwezige behoefte aan zingeving en de verwondering over het menselijk lichaam komt in yoga samen voor mij. Ik hoop je te zien in de yogastudio voor de ervaring die yoga je kan geven.

Martine is gecertificeerd yoga docente (2007, 200 RYS, Sivananda Yoga Vedanta Hatha). In mei 2017 start ze met de Yin opleiding (200 RYS), om zo ook binnen yoga de balans tussen yin en yang verder vorm te geven. In de tussentijdse jaren heeft ze in Europa en Azie vele retreats en workshops gevolgd van verschillende stromingen en leraren. Naast yogadocente is zij ook gecertificeerd mindfulness-trainster.

Martine geeft bij de YogaStudio Vinyasa & Yin Yoga en Mindfulness Yoga.