Docenten

petra kool

” In mijn lessen nodig ik je uit om je hart te openen en te laten stralen. In de bowspring lessen geven we hier een fysieke expressie
aan door de ribbenkast in alle richtingen te openen. Het terug brengen van de natuurlijke curves in je lichaam zorgt voor dynamiek, vitaliteit en lichtheid.”

Petra Kool is gecertificeerd yogadocent, erkend Bowspring docent en mede-oprichtster van de YogaStudio. Ze heeft 12 jaar lang yogalessen gegeven en heeft zich  nu volledig gericht op het geven van Bowspring lessen en workshops.

Petra geeft de Bowspring lessen in de YogaStudio.

laura pijnenborgh

“Het kado van Yoga is voor mij dat het je kan leren aanwezig en in verbinding te blijven met jezelf en de ander, ongeacht de omstandigheden. Daardoor word je minder afhankelijk van de omstandigheden in je leven, maar kun je volop van het leven genieten en het leven ervaren zonder angst.”

Laura Pijnenborgh is gecertificeerd yogadocent, gecertificeerd zwangerschapsyogadocent en is aangesloten bij de Vereniging voor Yogaleerkrachten Nederland.
Laura is mede-oprichtster van de YogaStudio en geeft verschillende lessen voor vrouwen tijdens en na de zwangerschap zoals Zwangerschaps yoga, Mama & Baby Yoga en Herstel & Balans voor moeders.

Daarbij begeleid zij als Doula ouders op weg naar de bevalling en tijdens de geboorte.

SANNE MAHIEU

Mijn uitdaging vind ik in lessen leuk en toegankelijk maken voor iedere student. Yoga is niet ‘zweverig’ en je hoeft nergens aan te voldoen om met yoga bezig te zijn. Ik geloof oprecht dat yoga voor iedereen is, op welke manier je hier invulling aan geeft is aan jou. Belangrijk vind ik iedere student op zijn eigen manier te stimuleren en motiveren te ervaren wat yoga voor hen kan betekenen op het gebied van zowel fysieke gezondheid als mentale ontspanning.

 

Sanne Mahieu geeft verschillende hatha yoga lessen bij de YogaStudio. Ze is opgeleid door Ron van der Post en volgde Iyengar yoga verdiepingen trainingen bij David Jacobs.