NIEUWS

 

Ben je nieuw in de Yogastudio?

Omdat kiezen soms heel moeilijk kan zijn, zeker bij een grote variatie aan lessen,  kun je 2 GRATIS proeflessen komen doen.

CARNAVAL 2017

op zondag 26, maandag 27 en dinsdag 28 februari is er GEEN LES ivm Carnaval.
Daarna is er een aangepast rooster. Op https://clients.mindbodyonline.com/classic/mainclass staat het actuele rooster. Kijk daar zeker even (en meld je aan) zodat je weet of de les van je keuze wel of niet doorgaat. Ook zijn sommige lessen vervangen en kun je zien wie de les geeft.

Vanaf maandag 6 maart worden alle lessen weer gegeven zoals gebruikelijk.


kerstvakantie 2016/2017

kerstkaart 2017-2 De Studio is gesloten van 25 december tot en met zondag 8 januari.
Op maandag 9 januari ben je weer van harte welkom! De leskaarten zullen met 2 weken verlengd worden aan het einde van de periode dat de kaart geldig is.

Fijne feestdagen en een liefdevol 2017!

5 maart 2016 vierden we ons 10 jarig bestaan. Het was een feestelijke dag vol yoga, lekker eten, fijne mensen en muziek! Dank jullie wel lieve Yogini’s.

Kom jij op ons 10 jarige verjaardagsfeestje?

 10 Jaar geleden op 5 maart openden we onze deuren van de yogastudio!
Op 5 maart 2016 vieren we ons 10 jarig bestaan en we hopen dat jij erbij bent!

Hieronder kun je het programma van deze dag bekijken. Na het filmpje: hoe het allemaal begon.

 

Programma 5 maart 2016

  • 11.00u – 12.30u Feestelijke Kundalini Yogales met Giandev Kaur
  • 13.00u – 14.30u Yoga Nidra met Rian Boons
  • Thee met lekkere hapjes!
  • 15.30u – 17.30u Yoga Feestje met Petra en Laura
  • 18.00u  – Delicious food gemaakt door Kiki Zomer – voor max. 50 mensen
  • 20.00u Kirtanconcert met Luc Acke

feestelijke kundalini yogales 11.00u – 12.30

De Yoga Studio is jarig, wahe guru!

Om te vieren dat de Yoga Studio al 10 jaar een heel fijne, warme en welkome plek is gaan we in de Kundalini Yogales zorgen dat de tand des tijds net zo weinig grip op onszelf heeft als op de Studio.

Een yogaset met muziek, dans en ok, ook een beetje zweet 🙂 Als meditatie een celestial communication waarbij we al zingende een mantra door middel van hand- en armbewegingen kracht bij zetten om op die manier ons eigen licht te vieren. Een goed begin van een feestelijke dag!

Yoga Nidra met Rian

Een feestje is niet compleet zonder een goede loungeplek. Dus, daar hebben we voor gezorgd met de Yoga Nidra les.

Wie herkent het niet? Je bent op een feestje. De sfeer is vrolijk, uitgelaten en energiek. Je laat je meenemen in wat er te beleven is. Je voelt je uitgelaten en gaat mee in de lekkere ‘vibes’. En dan ineens voel je dat je even wilt zitten om alle indrukken te verwerken om daarna weer fris en energiek naar het volgende te kunnen gaan.

Dat is precies wat je gaat beleven tijdens de Yoga Nidra. Hierin ga je eens even heerlijk languit liggen en relaxen. Je kunt je voorstellen dat niet de bank, maar jij zelf de loungeplek bent. Je neemt helemaal plaatst in je lijf en in je mind. Na afloop voel je je uitgerust, fris en helder in je hoofd. Klaar om naar de volgende les en Kirtan te gaan

thee met lekker hapjes

De lekkere hapjes zijn o.a. de heerlijke rauwe verwennerijen van SUE-FOOD. Natuurlijk suiker en gluten vrij en veganistisch. Mindfull snoepen zeg maar!

yogafeestje met de Bliss-sisters 15.30 – 17.30u

Deze les gegeven door Laura en Petra,  gaat over het vieren van wie jij bent, het leven en het zetten van nieuwe intenties.  De les is voor alle levels en zal en mix worden van yogabasis/dynamisch en restorative en yin yoga. Afsluitend met een fijne nek massage van Petra en Laura zal zingen tijdens de eindontspanning.
Bliss-factor verzekerd!

18.00u delicious food van kiki

Kiki Zomers zal  deze dag er voor zorgen dat ook de hongerige innerlijke yogi lekker kan smullen.  Ook nu weer glutenvrij en veganistisch.
Kiki heeft voor ons gekookt tijdens een yoga retreat vorig jaar, en sindsdien hebben we haar genomineerd tot food-goddess <3

Het eten is tot max. 50 personen dus reserveren is gewenst.

20.00u – Kirtan met luc acke

Een feest is niet compleet zonder muziek! Dus sluiten we af met een kirtan concert. Kirtan is het zingen van mantra’s in een “call en response” manier. Luc Acke  zal er zeker een feestje van maken en je hart openen.

Ben jij er bij? aanmelden en reserveren

Via onderstaan formulier kun je jezelf aanmelden voor de lessen, het eten of de kirtan. Zodat we weten hoeveel mensen er komen. Alle lessen, eten  en kirtan zijn gratis.

.