Herstel & Balans, Bowspring voor mama’s

Het 1e jaar na de bevalling is je lichaam aan het ontzwangeren. Hormonen zijn nog flink in beweging en veranderlijk en dat is van invloed op je lichaam, je stemming en je energie. Deze les is speciaal voor vrouwen in het eerste jaar na de bevalling. 
In deze gebruiken we de Bowspring & adem oefeningen die het lichaam versterken, hormonen in balans brengen, je helpen balans te vinden als moeder, stress verminderen en die je helpen op een gezonde en veilige manier weer sterke buik en bekkenspieren te krijgen.
 
Als je langer dan 1 jaar geleden bent bevallen en deze les spreekt je aan en/of je hebt behoefte aan herstel en balans specifiek voor het vrouwenlichaam na geboorte van kinderen, dan ben je ook van harte welkom!

Wat meer over Bowspring:
De Bowspring is een nieuwe bewegingsvorm die voortgekomen is uit de yoga.
De Bowspring brengt het lichaam in een positie van bereidheid. Het is een uitlijning die zorgt dat je met lichte en vloeibare kracht kunt bewegen. Het brengt de natuurlijke curves  van het lichaam terug. Met deze dynamisch gebalanceerde houding kan de adem vrij stromen zonder belemmering en geeft nieuwe vitaliteit en energieke vrijheid.

Bowspring is heel erg geschikt voor vrouwen na de bevalling omdat het de buik en bekken spieren versterkt zonder druk te geven op de buikorganen en de bekkenbodem. Het geeft een lange, soepele en sterke buik en slanke taille.
Het voorkomt en vermindert verzakkingen en bijbehorende klachten. Bowsping geeft dynamische kracht aan de bekkenbodem waardoor je kunt springen, hardlopen, tillen, dansen op een manier die je lichaam niet belast, waardoor je dit nog tot op hoge leeftijd kunt blijven doen!

  • donderdag 21 dec.

Ik wil een proefles!